Xperia XA1 Ultra Kılıfları MobilCadde.com’da

Xperia XA1 Ultra Kılıfları MobilCadde.com’da

Sony Xperia ile sınırların ötesinde bir deneyim yaşamak için XA1 Ultra teknoloji tutkunlarıyla buluştu. İnce detayı ve oldukça şık görüntüsüyle kendine hayran bırakan bu akıllı cihaz için yine en fazla çeşitli ve en kaliteli Xperia XA1 Ultra kılıfları MobilCadde.com’da.

Akıllı telefonunun alüminyum kenarları ve 2.5D kavisli ekran camı ile rahatlıkla kullanabileceğiniz kılıf modellerine hem aynı gün kargo avantajıyla hem de en iyi fiyat garantisiyle sahip olabilirsiniz. Elinizle harika bir uyum içerisinde olan Xperia XA1 Ultra için kılıflar da özel olarak tasarlandı. Tek elle rahatlıkla kullanabileceğiniz ekrana sahip bu cihaz için seçmiş olduğunuz kılıflar tam uyumlu olduğu için rahat bir kullanıma uygundur. Hem şık görüntüye hem de rahat bir kullanıma sahip yeni telefonunuz için
MobilCadde.com’da yüzlerce kılıf seçeneği mevcut.

Performansıyla ön plana çıkan ve günün her anında size ayak uyduran akıllı telefonunuz için seçmiş olduğunuz kılıflarla onu kişiselleştirebilirsiniz. MobilCadde.com’daki hazır kılıflardan seçebileceğiniz gibi Xperia XA1 Ultra kişiye özel kılıf da tasarlayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 20.07.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler