Redmi 7 internete sızdı | Xiaomi CEO'sundan ilk tanıtım videosu

Redmi 7 internete sızdı | Xiaomi CEO'sundan ilk tanıtım videosu

Geçtiğimiz yılın ekim ayında 100 milyon akıllı telefon satış barajını aşan Xiaomi, bu başarısını büyük ölçüde Redmi serisi ucuz çözümlerine borçlu. Bir kısmını ODM'ler vasıtasıyla ürettiği bu uygun fiyatlı telefonlar, firmanın küresel müşteri portföyünü rakiplerinden çok daha fazla genişletebilmesini de mümkün kılıyor.

Her sene olduğu gibi yine yeni bir yılın başında ilk ürününü tanıtmak üzere basının karşısına geçmeye hazırlanan Pekin merkezli teknoloji devi, yıla tahmin edileceği üzere Redmi serisi ile başlayacak. Redmi 7 adını taşıyan akıllı telefon, büyük ihtimalle Qualcomm'un 14 nm'lik Snapdragon 660 çipsetinden gücünü alacak. Cihazın en çok dikkat çekecek özellikleri arasında damla şeklinde çentiğe sahip dev ekran ve 48 MP çözünürlüklü ana kamera sensörü yer alıyor.

Yeni yılda Redmi serisini mustakil bir marka haline getirmek isteye Xiaomi, 10 Ocak'ta batının TikTok olarak bildiği DouYin kısa video servisi üzerinden yapacağı canlı yayınla resmen lanse edip satışa sunacak.

Redmi için oluşturulan resmi DouYin hesabından aşağıdaki videoyu paylaşan Xiaomi CEO'su Lei Jun, Redmi 7'yi bu paylaşımla resmen doğruladı. Telefonun internete sızan görsellerini doğrulayan video ile birlikte akıllı telefon tanıtım metodlarına bir yenisini daha eklenmiş oldu.



Eklenme tarihi: 9.01.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler