4100 mAh bataryalı bütçe dostu Xiaomi Redmi 3 duyuruldu

4100 mAh bataryalı bütçe dostu Xiaomi Redmi 3 duyuruldu

Bütçe dostu akıllı telefon serisi Redmi'ye bugün yeni bir model ekleyen Xiaomi, ilk 2016 model çözümünü gün yüzüne çıkarmış oldu. Yekpare metal kasası ve yüksek pil kapasitesiyle dikkat çeken yeni Redmi 3, şirketin orta segmentte yüksek donanımlı modellerin fiyat seviyesini aşağı çekme eğiliminin bir ürünü.

5 inç 1280 x 720 piksel IPS LCD ekran, 1,7/1,2 GHz sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemci ve Adreno 405 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 616 çipset, 2 GB RAM, 16 GB artırılabilir hafıza, 13 MP arka, 5 MP ön kamera, çift SIM yuvası, 4G LTE, 4100 mAh pil ve Android 5.1 Lollipop tabanlı MIUI 7 yazılımını kullanan Xiaomi Redmi 3, gri, gümüş ve altın renklerde üretilmiş. 699 yuan (320 ₺) gibi oldukça uygun bir fiyattan satışa çıkacak olan Redmi 3'ü yarından itibaren Pekin merkezli üreticinin Mi.com çevrimiçi satış sitesi ya da diğer Çinli sanal perakendecilerden satın almak mümkün olacak.

Mobil sektörün en yeni oyuncularından biri olmasına rağmen halihazırda dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'e yön veren hamlelere imza atan Xiaomi, her sene giderek büyümesi ve marka değerini artırmasına rağmen fiyat seviyesini aşağı çekmeye devam ediyor. Son iki yılda attığı adımlarla bir dünya markası olma yolunda ilerleyen şirketin Redmi 3 gibi bütçe dostu çözümler sayesinde ün sahibi olduğunu unutmaması sevindirici.

Xiaomi Redmi 3 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler