4 GB LPDDR4 RAM'li Xiaomi Mi Note Pro'nun fiyatı ve çıkış tarihi

4 GB LPDDR4 RAM'li Xiaomi Mi Note Pro'nun fiyatı ve çıkış tarihi

Sene başında resmiyet kazanan Xiaomi'nin yeni cihaz serisi Mi Note, ilk modeliyle uzun süredir tüketicilerin beğenisine sunulmuş durumda. Ancak çok daha güçlü bir donanıma sahip olan Mi Note Pro modeli aylardır teknoloji dünyasını merakla bekletiyordu. Nihayet bugün ikinci bir basın açıklamasıyla detaylandırılan akıllı telefonun son fiyatı ve çıkış tarihi resmen duyuruldu.

5,7 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü bir IPS LCD ekrana sahip telefon, Corning'in 2.5D olarak bilinen kavisli Gorilla Glass camını kullanıyor. Bu sayede kenarları kavisli Galaxy S6 edge'yi andıran Mi Note Pro, Xiaomi'nin Qualcomm ile yakın ilişkileri sayesinde sekiz çekirdekli Snapdragon 810'un ısınma sorunu çözülmüş v2.1 sürümünden gücünü alıyor. Yayımlanan test sonuçlarından da anlaşılacağı üzere Note Pro, diğer Snapdragon 810 yongalı telefonlara kıyasla daha yüksek performans sergiliyor.



4 GB LPDDR4 RAM, 64 GB hafıza, 13 MP, 5 MP kameralar, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1, 4G LTE Cat.9 desteği, 3090 mAh pil ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemini temel alan MIUI 6 yazılımını beraberinde getirecek olan Xiaomi Mi Note Pro, 12 Mayıs tarihinde 2999 yuan fiyatla (1300 TL) Çin'de satışa çıkacak. Henüz diğer ülkelerin ne zaman alüminyum kasalı Mi Note Pro'ya kavuşacağı netlik kazanmış değil.

Xiaomi Mi Note Pro sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 6.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler