Snapdragon 821 çipsetli Xiaomi Mi 5s'in test sonucu sızdı

Snapdragon 821 çipsetli Xiaomi Mi 5s'in test sonucu sızdı

Popüler sentetik test aracı AnTuTu, henüz resmiyet kazanmamış mobil cihazları ifşa etmeye devam ediyor. Bu defa Pekin merkezli Xiaomi'nin yeni amiral gemisini detaylandıran uygulama, Mi 5'in yenilenmiş sürümüne ait özellikleri netleştirdi.

5,15 inç 1920 x 1080 piksel AMOLED ekran ve Qualcomm'un yeni Snapdragon 821 çipsetinden gücünü alan Android 6.0 işletim sistemli Xiaomi Mi 5s, büyük ihtimalle 6 GB RAM seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Çinli firmanın bu cihazla ayrıca ultrasonic parmak izi okuyucu sensör kullanan ilk isim olmayı hedeflediği iddia ediliyor. Ekran camının altına yerleştirilebilen ve parmağın üç boyutlu modelini çıkarabilen yeni nesil biyometrik sensörün Qualcomm'un yardımıyla mobil cihazlarda yaygınlaşması hedefleniyor.

AnTuTu'nun meşhur testini 150 bin civarında bir sonuçla tamamlayan Mi 5s, her ne kadar GPU tarafında yüksek performansa sahip Adreno 530'la donatılmış olsa da CPU skorları nedeniyle Apple'nin yeni A10 Fusion çipsetinin gerisinde kalıyor. Telefonun şuan için kesinleşmiş bir çıkış tarihi bulunmuyor.



Eklenme tarihi: 16.09.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler