Xiaomi 19 Ekim'de tanıtım etkinliği düzenleyecek, Mi 5 duyurulabilir

Xiaomi 19 Ekim'de tanıtım etkinliği düzenleyecek, Mi 5 duyurulabilir

Yıl sonu yaklaştı ve Pekin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi'nin üst düzey telefon tanıtımlarına sıra geldi. Sene boyunca çok sayıda bütçe dostu ürün piyasaya süren ve nihayet geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye giriş yapan Xiaomi, sonraki amiral gemi telefonu içinse yıl sonunu işaret ediyordu. Nihayet resmi tanıtım tarihi hakkında ilk açıklama geldi.

Resmi Sina Weibo hesabından 19 Ekim tarihli basın konferansı için hazırladığı davetiyeyi paylaşan şirket, büyük bir tanıtımın yaklaştığını haber verdi. Son dönemdeki Xiaomi haberlerine göz attığımızda dört ihtimal ortaya çıkıyor; Xiaomi Mi 5, Mi Note 2, Mi Pad 2 ya da Xiaomi marka ilk dizüstü bilgisayar.

Birkaç hafta kadar önce Lenovo'nun dizüstü bölümünden sorumlu bir üst düzey yöneticisini kadrosuna katan Xiaomi'nin dizüstü pazarında gençlerin tercih edeceği ürünlerle yükselmeyi hedeflediği konuşuluyor. Samsung'un panel ve bellek çözümlerini tedarik edeceği ilk dizüstünün 3000 yuan fiyatla satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

Mi Pad 2'nin resmi sertifika alması ve Mi Note 2'nin daha erken bir tarihte tanıtılma ihtimalini hatırladıktan sonra sıra Xiaomi Mi 5 modeline geliyor. Selefi ülkemize 1099 liradan giriş yapan Mi 5'in üst seviye donanımıyla yalnızca 315 dolardan fiyatlandırılacağı iddia ediliyor. Henüz donanım özellikleri hususunda kesinleşmiş bir bilgi bulunmayan Mi 5, muhtemelen gelecek haftaki etkinliğin birinci gündemi olacak.



Eklenme tarihi: 12.10.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler