Kavisli ekrana sahip Xiaomi Mi 5 prototipi görüntülendi

Kavisli ekrana sahip Xiaomi Mi 5 prototipi görüntülendi

Mi 5 adlı amiral gemisini 2016'ya erteleyen Xiaomi, Qualcomm'un yeni Snapdragon çipinden faydalanmak istemişti. Görünen o ki Pekin merkezli teknoloji şirketinin erteleme kararında tek etken çipset değilmiş. bugün Sina Weibo üzerinden paylaşılan bir prototip görüntüsü, cihazın kavisli ekranla donatılacağını büyük ölçüde kesinleştirdi.

Samsung tarafından tedarik edildiği tahmin edilen iki yana doğru kavis verilmiş bir AMOLED ekranın mevcut olduğu prototip, muhtemelen Snapdragon 820 yongasının da ikinci revizyon sürümünü kullanıyor. Yine bugün ortaya çıkan yeni test sonuçları, Mi 5'in ikinci revizyon Snapdragon çipiyle güncellendiğini gözler önüne sermişti. İlk çipe kıyasla ciddi bir performans artışı yaşayan ikinci revizyonun gecikmede rol oynayan bir başka faktör olduğu tahmin ediliyor.

Quad HD çözünürlüklü ekran, 3 GB LPDDR4 RAM, 16 MP arka, 13 MP ön kamera ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini beraberinde getirecek olan Xiaomi Mi 5'in 2016 ilk çeyreği sona ermeden satışa çıkması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 20.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler