X Phone projesiyle ilgili yeni bilgiler geliyor

X Phone projesiyle ilgili yeni bilgiler geliyor

Uzunca bir süredir Motorola ve Google’ın beraber geliştirdiği X Phone hakkında birçok haber teknoloji sitelerini süslerken yeni haberlerde gelmeye devam ediyor.

Motorola danışmanlık görevini yerine getiren Guy Kawasaki’nin yaptığı açıklamalar ise X Phone projesini merak eden teknoloji sevenleri ayrıca heyecanlandıracak. Google+ sayfasında yayınladığı bir video ile telefonunuzu da bu şekilde özelleştirmek ister misiniz diyen Kawasaki biraz olsun telefonla ilgili ipucu da vermiş oluyor.

Kaynaklardan edinilen bilgiler ise telefonun tasarımından, kullanılacak malzemeye, hafızasından RAM’ine kadar telefonu kullanmak isteyen tüketicinin tercihlerine göre belirleneceği. Böylece kullanıcı telefonu istediği gibi özelleştirebilecek ve bütçesine göre uygun bir telefon kullanma şansına sahip olacak.

Henüz X Phone ile ilgili gelen bilgiler çok kısıtlı fakat teknolojiyle ilgilenen kullanıcıları şimdiden heyecanlandırmayı başardı. Bakalım Nexus’tan farklı olarak X Phone ismini alacak telefon karşımıza ne gibi yeniliklerle çıkacak.



Eklenme tarihi: 21.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler