Apple, WWDC 2017 etkinliği için davetiye dağıtmaya başladı

Apple, WWDC 2017 etkinliği için davetiye dağıtmaya başladı

Şubatta bilet satışı gerçekleşen ve 5-9 Haziran tarihlerinde düzenleneceği açıklanan WWDC 2017 geliştirici etkinliği için basın davetiyesi dağıtılmaya başladı. Apple, bu sene Kaliforniya'nın San Jose şehrinde organize edeceği büyük geliştirici konferansında beş bin geliştirici ağırlayacak ve yeni yazılım güncellemelerinden bahsedecek.

WWDC 2017'nin 5 Haziran'daki açılış konuşmasına odaklanan teknoloji medyası, bu konuşmada iOS 11 ve Apple'nin diğer platform güncellemelerinin tanıtılacağını zaten biliyor. Henüz kesinleşmemiş olsan ise, Siri tabanlı akıllı hoparlörün bu etkinliğe yetişip yetişmeyeceği. Amazon Echo ve Google Home benzeri bir ürün geliştirdiği bilinen Apple, yeni donanım platformunun kabiliyetlerini muhakkak bu büyük geliştirici konferansında anlatmak isteyecektir.

9 Haziran'a kadar çeşitli seminerlerle devam edecek olan WWDC 2017'nin ardından iOS 11 için ilk beta çalışmalarının başlaması bekleniyor. Final sürümü yine her sene olduğu gibi sonbaharda tüm iOS cihaz sahiplerine dağıtılmış olacak. Ancak bu seneki iOS güncellemesinin 64-bit işlemcili modellere özel olacağını hatırlatmakta fayda var.



Eklenme tarihi: 10.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler