Windows Phone uygulamalarındaki artış hızlanıyor

Windows Phone uygulamalarındaki artış hızlanıyor

Microsoft’un mobil işletim sistemlerinin gelişimine zamanında ayak uyduramaması, kedisini büyük bir zarara uğratsa da, Windows Phone 8 ile yaptığı hamlelerin geri dönüşlerini yavaş yavaş almaya başladı.


Piyasada birbiri ardına çıkan Windows Phone 8 cihazların en büyük sorunu henüz çok yeni olan uygulama ekosistemi olurken, uygulama sayısındaki artışla bu sorun çok uzun sürmeyecek gibi duruyor. Windows Phone Uygulamaları Kıdemli Yöneticisi Todd Brix yaptığı açıklamalarda uygulama sayılarında ve geliştiricilerinin iki aylık süreç içerisinde 2 kat arttığını belirtti.

Bu ekosistemin büyümesindeki ivmelenmede Microsoft’un geliştiricilere verdiği destek ve Nokia’nın satışları gayet başarılı bir şekilde devam eden Lumia cihazlarının katkısı çok büyük. Windows Phone’un geleceği için bir şeyler söylemek çok erkende olsa, bu başarının devamı çok önemli. 2013 yılında rekabete yeni işletim sistemlerinin dahil olmak için planlar yaptığını da göz önüne getirirsek, devamlılığın önemi çok daha iyi anlaşılacaktır.



Eklenme tarihi: 15.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler