Windows Phone 8’den komik hata

Windows Phone 8’den komik hata

Microsoft’un mobil işletim sistemi Windows Phone 8’i çok kurcalarsanız sizden yapması pek mümkün olmayan bir şey isteyen bu hatayla karşılaşabilirsiniz.


Hem komik hem de garip bu hata mesajı ortaya F-Secure yetkilisi Mikko Hypponen tarafından üstteki fotoğraf ile Twitter’da paylaşıldı. Hatanın çıkış nedeni ise Windows RT’nin Jailbreak edilmesinden sonra aynı işlemlerin Windows Phone 8 cihazlar içinde yapılmak istemesi. Fotoğraf ilk başlarda bir şaka olarak algılandı fakat daha sonra aynı hata ile karşılaşan başka cihaz sahipleri de ortaya çıktı.


Windows Phone 8’de karşılaşan bu hatanın neden kaynaklandığı bilinmiyor. Tahminler ise üzerinde oynanmış bir Firmware sonucu ortaya çıkması. Hata bizden başlangıç disketi istiyor. Bu da tabii ki bize bilgisayarlarımız için bulundurduğumuz başlangıç disketlerini hatırlatıyor. Telefonlarla bunu nasıl kullanacağımız ayrı bir soruyken, akıllı telefonlarla ile birlikte başlangıç disketi verilmediğini de ayrıca belirtelim.

Windows Phone 8 işletim sistemine sahip bir akıllı telefon kullanıyorsanız panik yapmanızı gerektirecek bir durum da yok aslında. Telefonunuzun sistem dosyalarına herhangi bir müdahale yapmadığınız sürece böyle bir hata mesajı ile karşılaşmanız pek olası değil.



Eklenme tarihi: 14.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler