Windows Phone 8 için resmi Facebook uygulaması yayınlandı

Windows Phone 8 için resmi Facebook uygulaması yayınlandı

Uzun süredir resmi bir Facebook uygulaması bulunmayan Microsoft’un Windows Phone 8 işletim sistemi kullanıcıları nihayet meşhur sosyal paylaşım platformu için hazırlanan ilk stabil WP8 sürümüne kavuştu. Nisan sonundan beri Microsoft ve Facebook işbirliğiyle deneme sürümü cihaz sahiplerine servis edilip geri bildirimler toplanıyordu. İki aylık çalışma sonucu ilk tam versiyonu Facebook 5.0 ismiyle dağıtılmaya başlayan uygulama, kapsamlı bir arayüz değişikliğini de beraberinde getiriyor.

Windows Phone 7.5 ve Windows Phone 8 işletim sistemlerini destekleyen resmi Facebook uygulaması, Timeline görünümü, bütünleşik sohbet uygulaması, içerik paylaşımı ve yüksek çözünürlüklü medyaları görütüleyebilme desteğini bünyesinde barındırıyor. Bu yenilikleri Facebook ile birlikte yaz sezonu sona ermeden Windows Phone 7 için de hazır hale getireceklerini müjdeleyen Microsoft, stabil sürüme gelmeden önce bazı yenilik ve fonksiyonların test edileceği Facebook Beta uygulamasının dağıtılmaya devam edeceğini ekledi.

Windows Phone 7.5 ve 8 için Facebook 5.0’ı Windows Phone Store içerik mağazasından ücretsiz olarak indirmek mümkün. 7MB büyüklüğündeki uygulamanın şuan için Türkçe desteği bulunmuyor.

Windows Phone Blog


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Windows Phone Market'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 2.07.2013
Kaynak: Bilal Akgündüz

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler