Windows Phone 8 için akıllı saat Gnomio destek bekliyor

Windows Phone 8 için akıllı saat Gnomio destek bekliyor

Akıllı telefonlar hayatımızın için daha fazla girdikçe, kullandığımız aksesuarların seçimi de artık onların etrafında dönmeye başladı. Kolumuza taktığımız saatlerimiz de bunların en güzel örneği.

Android ve iOS işletim sistemi kullanan cihazlar için satılan akıllı saatler pazarda kendilerine önemli bir yer bulurken, yeni işletim sistemi Windows Phone 8 için de yeni bir akıllı saat üretmek için hazırlıklar başladı. Gnomio olarak isimlendirilen proje için Rusyalı bir girişimci Indiegogo proje destek platformunda bağış topluyor.


Saatin özellikleri arasında Gelen aramalar ilgili uyarılar, kısa mesaj ve e-posta uyarıları, Facebook ve Twitter mesajlarını okumak, hatırlatıcı, alarm, müzik çalar ya da video oynatıcılarının kontrol etme gibi temel özellikleri saat üzerinden gerçekleştirebileceksiniz.

270 MHz hızında ARM işlemci, 64 MB DDR2 bellek, 8 GB dahili depolama gibi donanım özellikleri bulanacak saatte 1.54 inç boyutunda dokunmatik bir renkli kullanılıyor. Ayrıca saatin mikrofon, kulaklık girişi, microUSB bağlantıları da ihmal edilmiyor.

Projenin gerçekleşmesi için 100 bin dolar sınırının geçilmesi gerekirken şimdiye kadar proje 2500 dolar toplayabildi. Aynı zamanda 81 dolar ve üzeri bağış yapanlara üretilen akıllı saatlerden hediye edilecek



Eklenme tarihi: 11.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler