WidSets ile en popüler araçlar cepte

WidSets ile en popüler araçlar cepte

Nokia daha önce beta olarak yayınladığı WidSets servisini hizmete açtığını duyurdu. Beta halindeyken 3 milyondan fazla kullanıcı ve 300'den fazla modelde kullanılmış olan WidSets'in, 2008 yılında 10 milyondan fazla telefonda kullanılması bekleniyor. Gruplar, haberler, bloglar, incelemeler ve hava durumu bilgileri gibi internet içeriklerini cep telefonlarına getiren ve bağımsız olarak çalışan üretici bir servis olan Widsets, tüm bu içeriklerin yaratılmasına, yayınlanmasına ve paylaşımına imkan tanıyor.Nokia N76

N serisi telefonlardan ulaşılabiliyor
İnternet içeriklerini cep telefonlarına iletmek için 'widget' adı verilen mini uygulamalar kullanılıyor. Ayrıca kullanıcıların kendilerine uygun parçacıkları (widget) yaratmalarına da imkan veriyor. Java destekli telefonlarda çalışan servis, bilgilere gerçek zamanlı olarak tek tıklamayla ulaşılmasını sağlıyor. Servis artık daha gelişmiş bir arama motoru ve daha hızlı içerik yaratma imkanı sunuyor. Kullanıcılar internet sitesinden ve mobil telefonlardan en popüler Widget'leri görebiliyor ve paylaşabiliyorlar.

Nokia N serisi tüm telefonlara ulaşmak için tıklayınız.

Mobilize Bilgi
Mobil dünyanın lideri Nokia, giderek birbirinin içine geçen İnternet ve iletişim sektörlerinde dönüşümü ve gelişmeyi yaratan firmadır. Nokia pek çok farklı mobil cihaz üretmekte ve bu cihazlar yoluyla, kullanıcılara müzik, navigasyon, video, televizyon, görüntüleme, oyun ve kurumsal mobilite deneyimleri sunmaktadır. Nokia ayrıca iletişim ağlarına yönelik ekipman, çözüm ve hizmetler de sağlamaktadır.



Eklenme tarihi: 20.11.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler