WhatsApp'a Kendi Kendine Yok Olan Medyalar Özelliği

WhatsApp'a Kendi Kendine Yok Olan Medyalar Özelliği

WhatsApp geliştiricileri uygulamanın Android beta sürümünü güncelledi. Ortaya çıkan yeni özellik ile medya gönderme butonunun hemen yan tarafına yeni bir buton yer alıyor.

Yeni gelen özellik ile medyalar herkesin bildiği gibi 24 saat içerisinde kaybolanlardan değil herhangi bir süreyle ayarlanmıyor. Bu buton sayesinde WhatsApp kullanıcıları gönderdiği fotoğraf, video, gif gibi iletilerini karşı tarafa gönderdiği zaman karşı taraf sohbet medyasından çıktığı takdirde bir daha o iletiyi göremeyecek. Ayrıca kullanıcı, iletisini karşı tarafa gönderdiğinde kendi kendine silinen medya olduğunu karşı tarafa da bildirmiş olacak.

Bu yeni özellik WhatsApp kullanıcılarının güvenliğini sağlamak için yapılmış gibi görünüyor. Ancak kafalarda bazı sorular da var. İletiyi gönderdiğimizde ekran görüntüsü, ekran kaydı alınabilinecek mi? Alındığı taktirde WhatsApp kullanıcısına bildirim gönderilecek mi ? Ne yazık ki bu soruların cevabı henüz bilinmiyor.

WhatsApp geliştiricileri çalışmalara başladıkları kendi kendine yok olan medya özelliği ile ilgili daha herhangi bir açıklama yapmadı. Yani bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı şu anda bilinmiyor. Belki de WhatsApp geliştiricileri bu özelliğin daha kullanışlı bir hale getirmeye de çalışıyor olabilir.



Eklenme tarihi: 29.09.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler