WhatsApp Web'e Sesli ve Görüntülü Arama Özelliği Geldi

WhatsApp Web'e Sesli ve Görüntülü Arama Özelliği Geldi

WhatsApp Web sürümü yükseltildi. Yeni gelen 2.2043.7 güncellemesi ile birlikte WhatsApp'ın Web sürümüne görüntülü ve sesli arama özelliği geldi. Son sürümde kullanıcıların arama yaptığı kısımda iki farklı açılır pencere karşılarına gelecek.

Kullanıcılara pratik bir şekilde mesajlaşma deneyimi sunan WhatsApp'ın web formatı birçok kullanıcı tarafından çok seviliyor ve kullanıyor. Uzun zamandır WhatsApp'ın web sürümünde yapılan çalışmalar ile yakın zamanda sesli ve görüntülü özelliğini yakında kullanıcılara sunacak.

Birkaç hafta içerisinde kullanıcılara sunulması beklenen bu özelliğin de çoğu kişi tarafından kullanılacağı düşünüyor. Kullanıcılar, yeni özellik ile ekranın sağ üst kısmında bulunan yeni simgeleri görebilecekler. Simgeler sayesinde görüntülü ya da sesli arama yapılabilecek. Kullanıcılara bir arama geldiğinde ise ekranda bir açılır pencere belirecek. Sonrasında kullanıcı isteğine göre gelen aramayı kabul edebilecek ya da reddedebilecek. Kabul etmenin ve reddetmenin yanı sıra tamamen yanıtsız da bırakılabilecek. Eğer kullanıcı arama yapacaksa farklı bir pencere açılmaktadır. Diğer pencerenin aksine daha küçük olan bu pencerede aradığınız kişilerin bilgilere olacak.

WhatsApp'tan resmi olarak bu şekilde bir açıklama gelmese de, kaynak kodlarında yer alan bilgiler söz konusu değişikliklere dikkat çekiyor. Üstelik bu değişiklikler ile kullanıcılar grup aramaları da yapabilecek.



Eklenme tarihi: 20.10.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler