Vodafone'daki fırtına sona erdi

Vodafone'daki fırtına sona erdi

İstanbul’da yaşanan sel felaketi sonucunda İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerindeki veri santrali tamamen kullanılamaz hale gelen ve abonelerinin bir kısmına hizmet veremeyen Vodafone, oluşan tüm problemleri çözdü. Bu santralden hizmet alan 3.8 milyon abone artık iletişim sorunu yaşamıyor.

Vodafone Türkiye’nin konuyla ilgili açıklaması:
Son yılların en büyük sel felaketlerinden biri olan ve onlarca can kaybına ve büyük yıkıma sebebiyet veren, İkitelli Bölgesindeki afette mağdur olan tüm yurttaşlarımıza başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yakınlarını kaybedenlere Allah'tan sabır dileriz.

Geri döndürülemez tahribatlar
Yaşanan bu felakette, Vodafone Turkiye de mağdur olmuş, 80 çalışanımızın görev aldığı, İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan veri santralimiz tamamen kullanılamaz hale gelmiştir. IT ve Telekomunikasyon sistemlerimizde geri döndürülemez tahribatlara sebep olan afet sonrasında, bu santralden hizmet verdiğimiz ve abonelerimizin yüzde 20'sini oluşturan İstanbul Kuzey Batı ve Trakya Bölgesi'ndeki toplam 3.8 milyon abonemizin iletişimleri etkilenmiştir.

Konuşma problemleri çözüldü
Bu vahim ve yıkıcı felaket sonrasında uygulanan "Vodafone iş sürekliliği programı" çerçevesinde, konularında uzman, yetkin ekiplerimiz ve iş ortaklarımızla, büyük bir özveri ve emekle çok başarılı bir çalışma sergileyerek, tüm şebekemizi çalışır hale getirmiş bulunmaktayız. Bu sabah saat 08:00 itibariyle 3 milyon ve bugün saat 13:00 itibariyle de diğer 800 bin abonemizin konuşma problemleri çözülmüştür. Bu yoğun çalışmalar esnasında başta Türk Telekom olmak üzere Nokia Siemens Network, Alcatel Lucent, Huawei, Telkom gibi iş ortaklarımızla ve tüm altyapı yüklenicilerimiz ile elele çalışılmıştır. Tüm iş ortaklarımıza ve değerli personelimize özverili destek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Anlayış gösteren abonelere teşekkür
Böyle bir felaketin bir daha tekrarlanmaması dileğiyle, bu sürede bizlere sabır ve anlayış gösteren abonelerimize teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Türkiye.



Eklenme tarihi: 11.09.2009
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler