Vodafone Vodem Net kampanyası

Vodafone Vodem Net kampanyası

Vodafone, mobil modemleri Vodem olarak isimlendiriyor. Sahip olduğunuz Vodafone Mobil Modemler ile 3G şebekesi kapsama alanı içerisinde hızlı internete bağlanabilirsiniz. Mobil Modemler bilgisayarınızda ek bir yazılım gerekmeden çalışabiliyor. Modemlerin çalışabilmesi için içerisinde bir SIM kart bulunması gerekiyor.

Faturalı Vodem kampanyası:

  • 1 GB kotalı: 30 TL
  • 5 GB kotalı: 45 TL

Önce 3G abonesi olmalısınız
3G hızında internete bağlanabilmek için öncelikle Vodafone 3G abonesi olmanız gerekmektedir. Bunun için 3G yazıp 3636'ya göndererek 3G aboneliğini başlatmış olmanız ve Vodafone 3G kapsaması içerisinde olmanız gerekmektedir.

Kampanya detayları:
  • 1 GB’lık pakete 12 ay, 18 ay veya 24 ay sözleşmeli olarak abone olursanız ücretsiz mobil modem alabiliyorsunuz.
  • 18 ay veya 24 ay süreli sözleşmelerde ise ilk 3 ay paket ücreti %50 indirimli.
  • Fiyatlara tüm vergiler dahildir.
  • 5 GB’lık pakete 24 ay süreli abone olanlar ücretsiz mobil modem ile birlikte, 3G internetinizi diğer bilgisayarlarla aylaşabileceğiniz çoklu Vodem cihazı da hediye ediliyor.
  • Kampanyadan hem bireysel hem kurumsal faturalı abonelikler yararlanabilir.
  • Kullanılmayan paket miktarı bir sonraki aya devretmez.

Kotayı aşarsam ne kadar öderim?
Satın aldığınız paketin kotasını aşmanız durumunda her 10 MB'lık kullanım için 50 Kuruş ödersiniz.

Sözleşme süresi bitmeden kampanyadan ayrılırsam ne olur?
Herhangi bir sebepten dolayı kampanyadan çıkmak isterseniz, son faturanıza kalan aylık ödeme miktarınızın tamamı yansıtılır.

Vodafone 3G mobil modem cihazları
Kampanya kapsamında 12 ay için sözleşme yapanlara Vodafone K3565 (3.6 Mbps), 18 ay ve 24 ay abone olanlara Vodafone K3715 (7.2 Mbps) mobil modem hediye edilmektedir. 5 GB kotalı pakete 24 ay için sözleşme yapanlar ise Vodafone K3565 (3.6 Mbps) mobil modem cihazı ile birlikte çoklu mobil modeme sahip olacaklar.

Paketimin kotasını değiştirebilir miyim?
Kampanya kapsamında aboneler, bir kere üst pakete (1 GB paketten, 5 GB pakete) bir kere de kampanyaya ilk girişlerinde seçtikleri pakete geri dönme hakkına sahiptirler. Paketinizi değiştirdiğinizde üst model cihaz talep edemezsiniz.

Yeni hat almanız durumunda
Yeni bir faturalı hat alırsanız, tarife ücretinizin üzerine ek olarak vergi ödersiniz. İlk faturanızda gelecek olan vergiler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Satın aldığım cihaza diğer operatörün SIM kartını takabilir miyim?
Evet takabilirsiniz. Kampanya ile birlikte aldığınız cihazın ayarları Vodafone SIM kartlarına göre yapılmıştır. Bu yüzden Vodafone SIM kartlarını hiçbir ayar yapmadan cihazınızda kullanabilirsiniz. Diğer operatörlerin SIM kartları takıldığı taktirde cihazın ayarlarının değiştirilmesi gerekir.

Diğer Vodafone internet paketleri:



Eklenme tarihi: 8.05.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler