Yerli üretim 4G akıllı telefon Vodafone Smart 4 power tanıtıldı

Yerli üretim 4G akıllı telefon Vodafone Smart 4 power tanıtıldı

Avrupa'nın en büyük elektronik üretim tesislerinden birine sahip Vestel, iç pazarda iş ortağı teknoloji şirketlerini yerli üretim damgasıyla buluşturmaya devam ediyor. Vodafone, geçen seneki Blade V modelinden sonra ikinci Türkiye üretimi akıllı telefonunu da tanıttı. Geçtiğimiz temmuz ayının sonunda İngiltere'de tanıtılan Smart 4 power modeli, ülkemizde tüketicilerle buluşturulmaya başladı.

4G LTE iletişim teknolojisine destek sunan Vodafone markalı ilk telefon Smart 4 power, aynı zamanda piyasaya sürülen ilk Türkiye üretimi 4G cihazı oldu. Yeni Vodafone telefonunun en büyük rakibi olan Turkcell T50, "Made in Turkey" damgalı sürümüyle önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. Vodafone Smart 4 powerDaha düşük seviye bir donanıma sahip Smart 4 power'in teknik özellikleri şöyle;

- 5 inç 960 x 540 piksel IPS LCD ekran
- 1,3 GHz dört çekirdekli MediaTek MT6582M çipset
- 1 GB RAM, 4 GB hafıza, 16 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar destek)
- 5 MP arka kamera, 0,3 MP ön kamera
- Wi-Fi, Bluetooth, NFC, 4G LTE, HSDPA ile 42 Mbps indirme hızı, FM radyo, GPS
- Android 4.4 KitKat işletim sistemi
- 3.000 mAh pil

Smart 4 power'in T50'ye üstünlük sağladığı en önemli özelliği, ortalama iki günlük kullanım sağlayan 3.000 mAh'lik pili. Bunun dışında Vodafone'nin yeni aleti, Turkcell'in satış rekoru kıran telefonundan daha zayıf bir görüntü çiziyor. 599 TL fiyatlı siyah, beyaz renk seçeneklerine sahip akıllı telefonu birkaç gün içerisinde Vodafone mağazalarında bulmak mümkün olacak. Red Elite, Red Elite Extra tarifelerinde 2 yıl taahhüt veren aboneler ise bu en yeni Vodafone telefonuna ücretsiz sahip olabilecekler.



Eklenme tarihi: 1.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler