Vodafone sınırsız mesajlaşma kampanyası

Vodafone sınırsız mesajlaşma kampanyası

Tüm Vodafone abonelerinin yararlanabildiği Günde 1 SMS’e sınırsız mesajlaşma kampanyası kapsamında, aboneler haftalık 14 kontör karşılığında, bu kampanyaya katılan diğer abonelerle sınırsız mesajlaşabiliyor. Mesajlarınızı ister cep telefonunuzdan istersenizde internetten gönderebiliyorsunuz.

Vodafone 1210Kampanyaya katılım
Cep telefonunuzdan LIMITSIZ yazıp 5454 ‘e kısa mesaj göndererek Günde 1 SMS’e sınırsız mesajlaşma kampanyasından faydalanabilirsiniz. Kampanya haftalık Ön ödemeli, kontörlü hatlar için 7 SMS / 14 Kontör, faturalı hatlar için 2,40 TL ‘dir. Bu ücretlendirmelere tüm vergiler dahildir.

Kampanya detayları:

  • Kampanya kapsamında göndereceğiniz ücretsiz mesajları sadece Vodafone Chat üyesi olan abonelere gönderebilirsiniz. Eğer mesaj gönderdiğiniz kişi abone değilse, gönderdiğiniz mesaj ücretlendirilir.
  • Kampanya 31 Ocak 2009 tarihlerinde sona erecektir.
  • Aboneliğiniz haftalık otomatik olarak yenilenir. Diğer hafta abone olmak istemiyorsanız iptal ettirmeniz gerekiyor.
  • 5454′e gönderilen katılım mesajı 1 SMS olarak ücretlendirilir.

Mobilize Bilgi
Vodafone Müşteri Hizmetleri için 7000, hattınıza kontör yüklemek için 7500, bakiye sorgulamak için 7501, CepAran servisinden kazandığınız kontör miktarını öğrenmek için 7506, kontör göndermek için 7038, indirimli görüşme yapmak istediğiniz 10 numarayı belirlemek için 7048’i arayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 29.01.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler