Vodafone Sigarayı bıraktıracak

Vodafone Sigarayı bıraktıracak

Vodafone, Sigarayı Bırakma Servisi’ni hizmete soktu. Hizmet kapsamında Allen Carr’ın sigara bırakma yöntemleri abonelere her gün SMS yoluyla gönderilecek. Türkiye’de bir ilk olan bu hizmet tiryakilerin, sigarayı bırakmaları için etkin yöntemleri abonelerine sunacak.

Nasıl katılacağım?
BIRAK yazıp 6776’e gönderen her abonenin yararlanabileceği bu hizmet 4 ay boyunca devam ediyor. Hizmete üye olmanın haftalık bedeli 4 TL. Servise abone olan her beşbininci kişi bir misafiri ile birlikte Kaz Dağları’nda 2 günlük tatil hakkı kazanacak.

Allen Carr kimdir?
İngiltere’de 16 yaşında sigara içmeye başlayan, 33 yıl boyunca günde ortalama 5 paket sigara içen Allen Carr, bilinen tüm yöntemleri denediği halde bu alışkanlıktan kurtulamayan Carr en sonunda kendi yöntemleriyle, gereksiz acı çekmeden ve keyifli bir şekilde sigarayı bırakmayı başardı. Carr zaman içinde Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu yöntemini geliştirdi. Bu konuda yazdığı kitap 47 dile çevrildi ve milyonlarca insan tarafından okundu. Dünyada 10 milyonun üstünde insanın Allen Carr yöntemleriyle sigara alışkanlığından kurtulduğu tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 11.02.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler