Vodafone Roaming’de 300 ülke

Vodafone Roaming’de 300 ülke

Vodafone’un GPRS Roaming (uluslararası dolaşım) anlaşması olan yurtdışı operatör sayısı 300’ü aştı. Böylece Vodafone’un dünyanın 25 farklı ülkesinde faaliyet gösteren operatörleri arasında en fazla operatörle GPRS roaming yapan operatör Vodafone Türkiye oldu.

Roamingde en avantajlı operatör
Vodafone Türkiye Promosyon ve Uluslararası Teklifler Bölüm Başkanı Erkut Erkut, “Dünyada en fazla operatörle uluslararası dolaşım yapan Vodafone operatörü olmanın gururunu yaşıyoruz. Yurtiçindeki kapsama konusunda sağladığımız ilerlemeyle yetinmiyor, abonelerimizin yurtdışında da servis alabilecekleri uluslararası kapsamayı artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tabii ki sadece uluslararası kapsama yetmez. Roaming fiyatlarında da en avantajlı operatör Vodafone” dedi.

Multimedya içeriğe erişim
Vodafone’un uluslararası dolaşım yaptığı 300’ü aşkın operatörün faaliyet gösterdiği 120 ülkede bulunan Vodafone aboneleri, bu ülkelerde çektikleri fotoğrafları MMS olarak Türkiye’deki ve başka ülkelerdeki Vodafone abonelerine gönderebiliyor, bu ülkelerde cep telefonları veya dizüstü bilgisayarları üzerinden internete bağlanabiliyor ya da Vodafone’un WAP portalı Live!’da dolaşıp zengin içerikten faydalanabiliyorlar.



Eklenme tarihi: 25.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler