Vodafone Roaming'de 1 numara

Vodafone Roaming'de 1 numara

Vodafone yurtdışındaki kapsamasına dahil ettiği yeni ülkelerle roaming (uluslararası dolaşım) anlaşmalı ülke sayısını 203’e yükseltti. Kapsama alanına son olarak Gine Bissau, Vanuatu, Fransız Polinezyası ve Tonga gibi ülkelerdeki operatörleri de dahil eden Vodafone böylece Türkiye’de roaming anlaşmalı ülke sayısı en yüksek operatör oldu.

Nokia 6260 slideDünyayı Gezen Tarife
Vodafone Türkiye Promosyon ve Uluslararası Teklifler Bölüm Başkanı Erkut Erkut, “Uluslararası kapsamanın yanı sıra, avantajlı roaming opsiyonumuz Dünyayı Gezen Tarife ile vatandaşlarımızın en fazla ziyaret ettikleri ülkelerde en avantajlı roaming tarifesini sunuyoruz.” diye konuştu. Erkut Erkut, “Vodafone Türkiye olarak yurtiçinde kapsama konusunda sağladığımız ilerlemeyle yetinmiyor, abonelerimizin yurtdışında da servis alabilecekleri uluslararası kapsamayı artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Öte yandan uluslararası kapsamanın tek başına yeterli olmayacağını biliyor ve Almanya, Hollanda, İngiltere, İtalya ve Fransa gibi vatandaşlarımızın en fazla ziyaret ettikleri ülkelerde en avantajlı roaming tarifelerini sunuyoruz. Kurban Bayramı’nda, avantajlı roaming opsiyonumuz Dünyayı Gezen Tarife ile abonelerimizin yurtdışında doya doya konuşmalarını sağlayacağız.” dedi.

Mobilize Bilgi
Cep telefonunuzun sağlığınıza verdiği zararı azaltmak için araç içerisinde telefonla konuşmayın. Arabanın şasisi ışınları yansıttığından dolayı vücudunuza uygulanan radyasyon miktarı artıyor. Ayrıca cep telefonunuz aracınızın metal yapısını aşabilmek için daha fazla güçlü yayın yapıyor.



Eklenme tarihi: 5.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler