Vodafone reklamlarıyla önde olacak

Vodafone reklamlarıyla önde olacak

Vodafone medya planlama ve satın alma çalışmaları için yeni bir ajans bulmak amacıyla konkur açtı. Vodafone Türkiye Marka ve Pazarlama İletişimi Bölüm Başkanı Selen Tunçbilek, medya ajansı konkuruyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şirketimiz, ulusal, uluslararası bütün şirketlerin zaman zaman yaptığı gibi medya ajansı konkuru açmıştır. Bu şirketlerde yapılan rutin çalışmalardan biridir. Halen medya ajansımız Mediacom ile çalışmaya devam ediyoruz” dedi.Vodafone Store

Hangi operatörün reklamları daha güzel?
Vodafone’un bu adımı, Turkcell’in başarılı reklamlarından kaynaklanıyor olabilir. Turkcell, herkes tarafından sevilen Cellocanlar, tarife yumurtlayan tavuk ve Recep İvedik karakteri ile çoğu abonenin sempatisini kazandı. Gerçi Vodafone’un reklamları da eskileriyel karşılaştırıldığında çok düzeldi. Meselenin özünü kısa bir şekilde anlatan ve esprili reklamlar, hem akılda kalıcı hem de eğlendirici. Avea’nın yaptığı reklamlar ise genelde büyük puntolarla yazılmış tanıtımlardan oluşuyor.

Konkur nedir?
Fransızca “Concours” kelimesinin Türkçeleşmiş hali olan “Konkur”, temelde “Yarışma” anlamına gelir. Ancak sözcük, reklamcılık terminolojisinde daha özel ve geniş kapsamlı bir anlama sahiptir. Konkur, reklamverenin çeşitli ajanslara başvurarak, bir reklam ajansı aradığını bildirmesi ve aralarından birini seçebilmesi için örnek kampanya hazırlamalarını istemesidir.



Eklenme tarihi: 10.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler