Vodafone, Psikolojik Danışmanlık Servisi

Vodafone, Psikolojik Danışmanlık Servisi

Vodafone'un, başlattığı Psikolojik Danışmanlık Servisi'ni arayan aboneler, uzman psikologlarla konuşma fırsatı buluyorlar ve sorularına en kısa sürede cevap buluyorlar.

Sony Ericsson Xperia X10Vodafone Psikolojik Danışmanlık Servisi ile Türkiye’de cep telefonu aracılığı ile uzman psikologlardan psikolojik danışmanlık almak mümkün oluyor. Psikolojik sorunlarının çözümü hakkında bilgilenmek ve yönlendirilmek isteyen Vodafone aboneleri konusunda uzman, diplomalı psikologlardan oluşan bir ekiple doğrudan görüşme olanağı buluyorlar.

Haftanın 7 günü servisten yararlanılabiliyor
Psikolojik Danışmanlık Servisi, Türkiye’nin ücra köşelerinde yaşayan ve bulundukları bölgede uzman psikolog desteği alamayan kişiler de dahil yer ve zaman engeli olmadan haftanın yedi günü uzman psikologlardan doğrudan psikolojik danışmanlık hizmeti alma olanağı sağlıyor.

Hizmetten yararlanmak için 7535’i aramanın gerektiği servis, konuşulan süreye göre ücretlendiriliyor. Vodafone Psikolojik Danışmanlık Servisi’nde bir dakikalık konuşma bedeli 2,5 TL veya 33 kontör.



Eklenme tarihi: 19.02.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler