Vodafone Pegasus Uçuş Puan kampanyası

Vodafone Pegasus Uçuş Puan kampanyası

Vodafone Pegasus Uçuş Puanı kampanyası kapsamında, Cep Fly tarifesi aboneleri konuştukça uçuş puanı kazanıyor. Cep Fly tarifeleri üzerinden yapacağınız yurt içi ses görüşmelerinizin ve SMS gönderimlerinizin %5'i kadar Uçuş Puanı kazanabiliyorsunuz. Kampanyaya ilk katılanlara 10 TL uçuş puanı hediye.

Nasıl katılacağım?
Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey öncelikle Cep Fly tarifelerinden birine abone olmak ve size gönderilen davet mesajına EVET yazarak 7307'ye SMS göndererek onaylamak.

Kampanya detayları:

  • Kampanyaya katılım ücretsizdir.
  • Puan kullanımı için abonenin en az 5 TL değerinde 5 Uçuş Puan'ı olması gerekir.
  • Cep Fly aboneleri Pegasus Havayolları'ndan gerçekleştirdikleri uçuşlarda bilet tutarının %1,5'i kadar daha Uçuş Puan kazanırlar.
  • Uçuş Puan ile kontenjan, sınırı olmaksızın istenilen yere, Pegasus tarafından ilan edilmiş olan uçuş tarifelerine uygun olarak istenilen tarihte uçak bileti alınır.
  • Uçuş Puan'lar, kazanıldıktan 12 ay sonraki yılın son gününde geçersiz olacaktır.
  • Ödül puanlarla alınan bilet Uçuş Puanı kazandırır.

Kampanyaya birden fazla hattımla katılabilir miyim?
Birden fazla Cep Fly Tarifeli Vodafone hattı ile kampanyaya katılan kullanıcılar sonraki uçuş puan kazanımlarını bir abonelik numarasında birleştirebilir ve tek bir hesapta toplayabilir. Birleştirme işlemi yapıldıktan sonra, tekrar numaralar ayrıştırılamaz.

Kampanya iptal
Pegasus veya Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni arayarak ya da IPTAL yazıp 7307'ye kısa mesaj göndererek kampanyadan çıkabilirsiniz.

Vodafone Cep Fly tarifesi



Eklenme tarihi: 15.04.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler