Vodafone Numara Taşınabilirliği

Vodafone Numara Taşınabilirliği

Vodafone, numara taşınabilirliği hazırlıkları kapsamında performans testlerini başarı ile tamamladığını açıkladı. Diğer işletmecilerle birlikte yaptığı testlerde aynı anda pek çok başvuruyu Numara Taşınabilirliği Sistemi'ne (NTS) ve diğer operatörlere gönderen Vodafone, hem NTS hem diğer operatörler üzerinden aynı anda gelen pek çok mesajı aynı anda başarı ile yanıtladı.

Samsung SGH-M3200 Beat sTüm hazırlıklar tamam
Bugüne kadar yapılan pek çok teste performans testini de ekleyerek numara taşınabilirliği için gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını açıklayan Vodafone yetkilileri, "Bu yük testiyle hem kendi sistemlerimizin hem de NTS'nin performansının son derece iyi olduğunu gözlemlemiş olduk" diye konuştu.

Rekabet artacak
Sektörde yeni dönemde abone kazanmanın yanısıra varolan aboneleri korumak için de rekabetin artacağın altını da çizen Vodafone yetkilileri "Hedefimiz müşteri memnuniyeti ve bağlılığını sürekli olarak artırmak için abonelerimizi her işimizin odak noktasına yerleştirmek. Bu bakımdan, verdiğimiz hizmetin kalitesi, servisin çeşitliliği ve yeni teknolojilerle uygulamaları iyi takip etmek, daima gündemimizin birinci sırasında olacak" dedi.



Eklenme tarihi: 28.10.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler