Vodafone işte mutlu son

Vodafone işte mutlu son

Numara taşınabilirliğinden dolayı çok fazla abone kaybeden ve Türkiye’den ayrılacak söylentilerine maruz kalan Vodafone, değişen tarifeleri ve yeni kampanyaları ile diğer operatörlerin önüne geçmeye başladı. Fark var sloganıyla tanıttığı yeni tarifeleri ve kampanyaları birlikte inceleyelim.

  • Vodafone Cep Öğrenci tarifesi
    Yeni Cep Öğrenci tarifesiyle, 50 TL yükleyerek, tüm Vodafonelularla 15 dakikası 30 kuruşa, 30 TL yükleyerek, tüm Vodafonelularla 10 dakikası 30 kuruşa konuşurken diğer yönleri de dakikası 30 kuruşa arayabilirsiniz. 20 TL yükleyince heryönü aramanın dakikası 30 kuruş. Vodafone Cep Öğrenci tarifesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

  • Vodafone Cep 1 tarifesi
    Vodafone Cep1 Tarifesi'yle aylık 50 TL yüklendiğinde her yöne konuşmanın 5 dakikası 30 kuruş, 30 TL yüklendiğinde 3 dakikası 30 kuruş, 20 TL yüklendiğinde ise dakikası 30 kuruştur. 20 TL ve üzeri yükleme yapılmazsa görüşmeler, indirimsiz tarife olan 40 kuruş/dk'dan ücretlendirilmektedir. Vodafone Cep 1 tarifesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

  • Vodafone Cep Avantaj tarifesi
    Vodafone Cep Avantaj tarifesi sayesinde, aylık ihtiyacınız olan görüşme süresini seçerek her yönü arayabilirsiniz. Üstelik yurt dışı avantajı sayesinde; Cep Avantaj Tarifelerindeki her yöne dakikalarınızı yurtdışındaki Vodafone aboneleri ve belirtilen ülkelerdeki sabit hat numaralarını ararken de kullanabilirsiniz. Vodafone Cep Avantaj tarifesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

  • Cep Dolusu SMS Paketi
    9 TL'ye 1 ay boyunca her yöne kullanabileceğiniz 3.000 SMS almak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 14.06.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler