Vodafone HTC Desire S kampanyası avantajlı mı?

Vodafone HTC Desire S kampanyası avantajlı mı?

Vodafone, HTC’nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Desire S modelini Türkiye’de ilk satan operatör oldu. 24 aylık iki farklı internet seçeneği sunan kampanyayı inceleyerek avantajlı olup olmadığına bakalım.

HTC Desire S kampanyası

  • 24 ay x 49 TL = Toplam: 1.176 TL (Cepnet paketi)
  • 24 ay x 67 TL = Toplam: 1.608 TL (1 GB internet paketi)
  • Cihazın ortalama satış fiyatı: 1.200 TL

İlk seçenek
Cepnet paketi olan seçenekte 24 ay sonunda 1.176 TL ödeyeceğiz. Cepnet paketi aylık 8 TL. 24 ayda sadece bu paket için 192 TL ödeyeceğiz. 192 TL’yi toplam ödeyeceğimiz miktardan çıkardığımızda HTC Desire S bize 984 TL’ye geliyor. Bu seçenek oldukça avantajlı.

İkinci seçenek
İkinci seçenekte ise 1 GB internet paketi var. 1 GB kotalı internet Vodafone’da aylık 29 TL. Bu paket için 24 ayda toplam 696 TL ödeyeceksiniz. Toplam ödememiz gereken fiyattan internet ücretini çıkarırsak telefon bize 912 TL’ye gelir. Bu da telefona ödeyeceğimiz ücreti iyice düşürüyor.

Kampanya açık ve avantajlı
HTC Desire S modelini Vodafone kampayası ile almak avantajlı. Diğer operatörlerin kampanyalarına baktığımızda cihaz bedeli üzerine verilen avantajların da maliyetleri eklenip indirimli bir kampanyaymış gibi gösterilmekte. Fakat Vodafone’da böyle bir uygulama yok. Yakın zamanda çokça reklamı yapılan Cep Anayasası kurallarının bu kampanyada uygulandığını görüyoruz.

Cepnet paketi daha kullanışlı
Yukarıdaki iki seçenekten de ilkini tercih etmenizi öndeririz. Cepnet paketinde aylık 100 MB’a kadar 3G hızında internete girebilir, daha sonrasında da kota sınırlaması olmadan internete EDGE hızında bağlanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 23.05.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler