Vodafone Fast-Track yarışması

Vodafone Fast-Track yarışması

Mobil iletişim devi Vodafone ile müzik ve eğlence devi MTV, müzik dünyasına yeni bir yıldız kazandıracak Vodafone Fast-Track yarışmasını başlattı. Katılımı 5 Ocak’a kadar sürecek yarışmanın sonunda kazanan sanatçı veya grup, stüdyoda kayıt edilecek bir single ile MTV’de yayınlanacak profesyonel bir video klibe sahip olarak profesyonel müzik kariyerine ilk adımı atacak.

TTN D150Vodafone Fast-Track katılım
Vodafone Fast-Track yarışmasına katılmak isteyen ve herhangi bir şirketle sözleşmesi bulunmayan grup veya müzisyenler, söz ve müziği kendilerine ait kayıtlarını, fotoğraf ve biyografileriyle birlikte Vodafone Soundbites internet sitesine (mtv-vodafonesoundbites.com) yükleyecekler. İsteyen tüm izleyeciler, 7 Ocak’tan itibaren bir hafta boyunca en beğendikleri şarkılara oy vererek ilk 20 çalışmayı belirleyecek. Kazananı ise aralarında tanınmış müzik şirketi yöneticilerinin de yer aldığı, sektörde uzman isimlerden oluşan jüri 22 Ocak haftası içinde seçecek.

Kazanan yarışmacıyı tüm dünya izleyecek
Kazanan yarışmacının video klibi MTV’den 29 ülkede yayınlanırken, single’ı da Vodafone live! üzerinden 16 Avrupa ülkesi ile Avustralya ve Yeni Zelanda’da mobil ortamda kitlelere sunulacak.



Eklenme tarihi: 26.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler