Vodafone Facebook SMS servisi

Vodafone Facebook SMS servisi

Vodafone Facebook SMS ile Facebook’taki durumunuzu güncelleyebilir, arkadaşlarınıza mesaj gönderebilir, cep telefonu numarasına göre arkadaş arayabilir, etkinliklere bakabilir ve arkadaşlarınızın duvarına yazı gönderebilirsiniz. Facebook SMS servisi kısa mesaj gönderebilen her telefonda kullanılabiliyor.

Servise kayıt
Facebook web sitesine girdikten sonra sırasıyla Hesap > Hesap Ayarları > Mobil seçeneklerine tıklayın. Facebook Kısa Mesajlar'a kaydol seçeneğine tıklayın. Ülkenizi Türkiye, operatörünüzü Vodafone olarak seçin. Burada gördüğünüz anahtar kelimeyi yazarak 3223'e SMS gönderdiğinizde alacağınız onay kodunu açılan ekrana girerek kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Servis ücretlendirmesi
3223'ten bildirim almak ücretsizdir. 3223'e SMS göndermek standart SMS tarifeniz üzerinden ücretlendirilir. SMS paketi olan aboneler 3223'e SMS gönderirken SMS paketlerini kullanabilirler. 3223'ten aylık maksimum 500 SMS alabilirsiniz. 500 SMS'i geçmeniz durumunda o ay içinde 3223'ten SMS almazsınız, bir sonraki ay başından itibaren Facebook mesajlarınızı ve bildirimlerinizi SMS ile almaya devam edersiniz.

Arkadaşlarımın durum güncellemelerine nasıl abone olurum?
Arkadaşlarınızın durum güncellemelerine abone olmak için Hesap > Hesap Ayarları > Mobil sekmesinden durum güncellemelerini almak istediğiniz arkadaşlarınızı seçebilirsiniz.

Facebook SMS servisi ile nasıl durum güncellemesi yapabilirim?
Facebook SMS'e kayıt olduktan sonra durum güncellemenizi yazıp 3223'e SMS göndererek Facebook'ta yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Durum güncellemesi yapmak için herhangi bir ön kod yoktur.

Facebook SMS servisi ile arkadaşımın duvarına nasıl yazabilirim?
Duvarına yazmak istediğiniz arkadaşınızın ismi Senem Alkan olsun. Arkadaşınızın duvarına yazmak için Wall Senem Alkan yazdıktan sonra istediğiniz mesajı yazıp 3223'e SMS gönderebilirsiniz.

Vodafone Facebook SMS servisi

Gelen mesajın devamında “n” yazıyor. Bu ne anlama geliyor?
Mesajın sonunda “n” yazıyorsa mesajınızın devamı var demektir. Mesajın devamını okumak için sadece n yazarak gelen mesajı cevaplayınız.

Facebook SMS servisini kapatma
Facebook bildirimlerinin telefonunuza gönderilmesini durdurmak için 3223'e OFF yazıp göndermeniz yeterlidir.

Not: Facebook Hesap ayarlarından diğer operatörleri seçerek de bu servisi kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.05.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler