Vodafone Arayana Dinlet

Vodafone Arayana Dinlet

Arayana Dinlet servisinde, sizi arayan kişilere arama sesi yerine birbirinden değişik onlarca ses dinletebilirsiniz. Arayana Dinlet servisini aktif etmeniz durumunda ilk ay abonelik ücreti alınmamakta. Ayrıca, 1 melodi (Vodafone Jingle) abonelik esnasında ücretsiz olarak tanımlanmakta.

Ücretlendirme
Servis üyeliğinizin ilk ayından sonra düzenli olarak, faturalı hatlar için: aylık 1,50 TL, ön ödemeli hatlar için aylık 12 kontör abonelik bedeli alınmaktadır. Almış olduğunuz her arayana dinlet içeriği ise faturalı hatlarda 2 TL, ön ödemeli hatlarda ise 16 kontör ile ücretlendirilmektedir. Satın aldığınız içerikleri 6 ay boyunca kullanabilirsiniz.

Nasıl üye olacağım?
Vodafone internet sitesi üzerinden ya da 444 0 542 Müşteri Hizmetlerinden Arayana Dinlet servisinizi aktif edebilir ve ses seçebilirsiniz.

Servis özellikleri
Arayana Dinlet Servisi kapsamında kişiye veya gruba özel, değişik gün ya da saat dilimlerine özel farklı içerikler tanımlayabilirsiniz. Ayrıca, müzik kutusu özelliğinden faydalanabilir, başka bir Arayana dinlet abonesinin beğendiğiniz içeriğini kopyalayabilir ya da satın almış olduğunuz içerikleri farklı bir Vodafone kullanıcısına hediye edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 4.10.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler