Vodafone Anne Çocuk servisi

Vodafone Anne Çocuk servisi

Vodafone Anne Çocuk Servisi ile anne-baba adayları hamilelikte yaşanan süreçler hakkında kişiye özel bilgi alabilecek. Bu aboneler hamilelik hakkında merak ettikleri soruların yanıtlarını servisi kullanarak öğrenebilecekler.

Servise abonelik
Vodafone’un iş ortağı Timwe ile birlikte geliştirdiği yeni hizmetten yararlanmak için BEBEK yazarak 3435’e kısa mesaj gönderen abonelere bebeğin tahmini doğum tarihi sorulacak ve doğuma kalan süreye göre kişiye özel bilgiler gönderilecek. Vodafone Anne Çocuk Servisi’nin bedeli haftada 5 SMS / 10 kontör.

Haftada iki kısa mesaj
Vodafone Anne Çocuk Servisi’ne kayıt olan abonelere haftada iki SMS mesajı gelecek. Bu mesajların birincisinde anne ve bebek gelişimi ile ilgili, ikincisinde ise hamilelik dönemi ile ilgili öneriler yer alacak. Vodafone Anne Çocuk Servisi’nden verilecek bilgiler, hamilelik döneminin yanı sıra doğum sonrası çocuğun gelişiminin takip edildiği ilk 7 yılı da içeriyor. Böylece ebeveynler doğumdan sonra da bebeklik ve ilk çocukluk döneminde bu önemli desteği almaya devam edebilecekler.



Eklenme tarihi: 10.02.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler