Vodafone 3G’de iddialı

Vodafone 3G’de iddialı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, “3G’de dünya lideri operatör olarak bugünü izleyen 3 ayın sonunda ülkemizdeki cep telefonu kullanıcılarını 3G teknolojisiyle tanıştıracağız ve dünyadaki deneyimimizi abonelerimize yaşatacağız” dedi.

Nokia 6216 Classic33 milyon 3G kullanıcısı
3G imtiyaz sözleşmeleri imza töreninin ardından bir açıklama yapan Serpil Timuray, sürecin son adımının atıldığını kaydederek, “15 ülkede 33 milyon 3G cihazı kullanıcımız ile dünyada en büyük 3G şebekesine sahip ve bizzat bu teknolojinin öncülüğünü yapmış operatörüz. Türkiye’de de Vodafone Grubu’nun desteğinden ve global birikiminden yararlanarak dünya üzerindeki teknolojiyi, kullanıcı dostu ürün ve hizmetlerle Türkiye pazarıyla buluşturacağız.” diye konuştu.

Türkiye’deki en yüksek 3G hızına ulaştık
Vodafone Türkiye şebekesinin şu anda Türkiye’de ulaşılan en yüksek hızı desteklediğini ve 4G’ye de uyumlu olduğunu vurgulayan Timuray, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’de ilk defa 21,1 megabit/saniye veri indirme hızına ulaşan operatörüz. Bugün biz burada imtiyaz sözleşmelerini imzalarken, İstanbul’da düzenlediğimiz etkinlikte, ülkemizde ulaşılan en yüksek hız değerine eriştik. İmzaların ardından 3G hizmetini sunmak için 3 ay geçmesi gerekse de daha şimdiden bu hıza erişmenin gururunu yaşıyoruz. Bununla da yetinmeyip, şebekeyle aynı hızı sunacak cihazları tüketicilerimizle buluşturacağız.”



Eklenme tarihi: 3.05.2009
Kaynak: Mobiletişim | Cep telefonu satın alma rehberi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler