Vodafone 3G tanıtım

Vodafone 3G tanıtım

Dünya 3G teknolojisinin öncüsü ve mobil iletişim lideri Vodafone; 18 -19 Temmuz tarihleri arasında, İstanbul Park’ta düzenlenecek Rock’n Coke’ta; 3G’deki farkını ve deneyimini müzikseverlerle paylaşacak. Rock’n Coke’a gelen müzik severler, Vodafone 3G+ teknolojisi ile tanışacak.

Rock’n Coke resmi iletişim sponsoru Vodafone
Vodafone Türkiye Pazarlama ve Marka Stratejisi Bölüm Başkanı Selen Kantarcı Tunçbilek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, dünya mobil iletişim lideri Vodafone olarak gençlerin yanında olduklarını, onların dinamizmi ve enerjisinden güç aldıklarını belirtti. Tunçbilek; “Gençleri daha iyi anlamak, her anlarını paylaşmak ve yaşamlarını Vodafone ile farklılaştırmak istiyoruz. Vodafone, genç yüzünü ve gençlere yönelik 3G+ servislerini herkesten önce Rock’n Coke’ta müzik severlerle paylaşacak. Türkiye’nin en büyük açık hava etkinliği olan Rock’n Coke’un resmi iletişim sponsorluğumuzla müzik severlere Vodafone 3G+ teknolojisi ile farklı bir Rock’n Coke yaşatacağız.” dedi.

Vodafone 3G+ basın çadırı
Vodafone Türkiye, üç gün boyunca müzik severlere Vodafone farkı ile 3G+ deneyimini yaşatarak, düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle Rock’n Coke’a ayrı bir hareket ve heyecan getirecek. Tüm iletişim altyapısı Vodafone 3G+ teknolojisi kullanılarak hazırlanan basın çadırı ise basın mensuplarına festival boyunca en hızlı ve rahat şekilde işlerini yapma fırsatı sağlayacak.



Eklenme tarihi: 18.07.2009
Kaynak: Mobiletişim | 3G

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler