Vodafone 3G ile taşıtlarda internet

Vodafone 3G ile taşıtlarda internet

Türkiye, uzunca bir süreden beri şehirlerarası otobüslerde interneti kullanıyordu. Mobil 3G ile bu servisin hızı daha da arttı. Bu servisi sunan operatörler arasına Vodafone da katıldı. Vodafone, şehirlerarası yolculuk yapanları Vodafone Wireless Router çözümüyle 3G+ hızlı mobil internetle buluşturuyor.
Nokia X6
Otobüsde internet keyfi
Vodafone 3G+ teknolojisi ile otobüslerde dizi keyfi yarım kalmıyor, sevilen sanatçıların parçaları hareket halindeyken bile hızlı bir şekilde indirebiliyor ve müzik keyfi sürüyor. Vodafone Wireless Router sayesinde yolcular seyahatleri boyunca ücretsiz olarak internete bağlanabiliyor. Yolcular dilerlerse dizilerin son bölümlerini, günün önemli haberlerini, tuttukları futbol takımının o gün veya daha önce oynanmış maçlarının özetini izleyebiliyor, otobüste kendi seçtikleri filmi WiFi (kablosuz ağ) destekli bir dizüstü bilgisayar veya cep telefonu üzerinden rahatlıkla seyredebiliyor.

Vodafone Wireless Router’ın kurulumu ile araca montajı ise Vodafone tarafından ücretsiz olarak sağlanıyor. Çözümün kullanıldığı araca özel adaptör ile sunulan Vodafone Wireless Router, 24 ay 50 TL ödeme taahhüdünde bulunanlara aylık 3GB data ücretsiz olarak sunuluyor.



Eklenme tarihi: 21.10.2009
Kaynak: turk.internet

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler