Vodafone 360 geliyor

Vodafone 360 geliyor

Vodafone'nun yeni hizmeti Vodafone 360, Facebook gibi sosyal ağları bilgi, müşteri ve rehber üzerinde birleştirecek. Daha önce sadece web hizmeti sunan Vodafone yeni hizmet paketi ile Vodafone Live'ın yerini alacak.

Vodafone'nun bu hizmetinin özelliği internet üzerinden kişilerin seslerini birbirlerine uşlaştıracak olması. Bu hizmet sadece Vodafone müşterileri ile sınırlı olmayacak. Bu yeni hizmet,yeni bir sosyal ortam yaratmak için daha çok kişinin kolayca katılımını sağlamak istiyor.

Pc ve mac müşterileride bu hizmetlerden senkronize olarak yararlabilecekler.Yeni hizmet sayesinde kullanıcılar 1.000 den fazla uygulama için erişim sağlayabilecek.

Vodafone 360

Başlangıçta sadece sekiz Avrupa ülkesinde başlatılacak hizmet iki yeni Samsung cep telefonları için uygulandı. Vodafone "Yeni hizmet kalbinizde" sloganıyla Facebook, Windows Live Messenger ve Google Talk gibi sosyal ağlara üye olanları ve sosyal hizmetlerden faydalananları biraraya getirecek .

Google, Nokia ve BlackBerry ile Android işletim sistemini kullananlar yeni uygulamaları telefonlarına yüklemeleri için Vodafone uygulama mağazaları da açıldı. En büyük sosyal ağ olan Vodafone'nun şu anda 315 milyon abonesi bulunuyor.



Eklenme tarihi: 25.09.2009

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler