Vodafone 1’e 10 veren telefonlar

Vodafone 1’e 10 veren telefonlar

Samsung J700 veya Samsung U600 cep telefonlarını Vodafone Shop’lardan avantajlı fiyatlara alarak, 3 ay boyunca 100 ve üzeri kontör yüklediğinizde 1 hafta boyunca geçerli Vodafone şebeke içi 1000 hediye kontör kazanabiliyorsunuz.
Samsung SGH-U600
Şebeke içi 1000 kontör
Tüm bireysel ön ödemeli aboneler, Vodafone Shop’lara ve bazı alt bayilere giderek kampanya kapsamında yer alan cep telefonlarını avantajlı fiyatlarla satın alıp kampanyaya dahil olabileceklerdir. Kampanyaya dahil olan aboneler 3 ay boyunca (90 gün) her 100 kontör ve üzeri yüklemelerinde 7 gün boyunca görüşmelerinde geçerli olacak Vodafone şebeke içi 1000 hediye kontör kazanacaklardır.

Kampanya detayları

  • Kampanya 31 Ocak 2009 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyaya katılanlar ön ödemeli tarifeler içerisinde Hesabını Bilen Tarife hariç diğer bütün tarifeleri seçebilir.
  • Hediye kontörler 7 gün boyunca geçerlidir. Bu süre içerisinde kullanılmayan hediye kontörler iptal edilecektir.
  • 7 gün içerisinde yapılan 100 ve üzeri tüm kontör yüklemelerinde sadece 1 kere hediye 1.000 kontör kazanılır.
  • Hediye kontörleri sadece şebeke içi konuşmalarda kullanabilirsiniz.

Samsung SGH-J700Hediye kontörler nasıl harcanacak?
Kampanya kapsamında kazanılan şebeke içi 1.000 hediye kontörlerin ücretlendirilmesi CepÖğrenci tarifesini seçenler için dakikası 3 kontör (20 saniyede 1 kontör olmak üzere), diğer tarifeler için (Hesabını Bilen Tarife hariç) dakikası 4 kontör (15 saniyede 1 kontör olmak üzere) olacaktır.
1'e 10 Veren Telefonlar Kampanyası kapsamında aboneler şebeke dışı görüşmelerinde ve hediye olarak verilen sürenin aşılması durumunda, görüşmelerini seçmiş oldukları tarife üzerinden ücretlendirileceklerdir.

Mobilize Bilgi
Telefon Seçme Asistanı: Asistan sayesinde size uygun olan telefonu, piyasada bulunan yüzlerce telefon arasından, seçtiğiniz özellikler ve belirlediğiniz fiyat aralığına göre kolay ve çok hızlı bulabilirsiniz. Size önerilen telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçip, bu telefonların özelliklerini kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 30.11.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler