AMOLED ekranlı vivo X6 ve X6Plus resmen tanıtıldı

AMOLED ekranlı vivo X6 ve X6Plus resmen tanıtıldı

Çin pazarının öne çıkan yerel üreticilerinden vivo, bugün gerçekleştirdiği tanıtımda merakla beklenen yıl sonu telefonlarını basının beğenisine sundu. 6,6 mm kalınlığında tek parça halindeki alüminyum kasasıyla markanın meşhur dizayn anlayışını yansıtan telefonlar, 5,2 ve 5,7 inç olmak üzere iki farklı büyüklükte üretilmiş.

Her ikisi de Super AMOLED ekranla donatılan vivo telefonlarından ilki 5,2 inçlik vivo X6, Full HD çözünürlük, sekiz çekirdekli MediaTek MT6752 çipset, 4 GB RAM, 32 GB artırılabilir hafıza, 13 MP arka, 8 MP ön kamera, çift antenle 4G LTE desteği, 2400 mAh pil ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemini temel alan Funtouch OS yazılımını bünyesinde barındırıyor. 2600 yuan (1180 ₺) fiyatla gelecek hafta satışa çıkacağı açıklanan X6'nın altın, gümüş ve roze altın renk seçenekleri bulunuyor.

5,7 inç Full HD Super AMOLED ekranlı vivo X6Plus ise 64 GB hafıza ve 3000 mAh pil dışında küçük modelle aynı donanım paketini kullanıyor. 3200 yuan (1450 ₺) olarak belirlenen fiyat etiketiyle 7 Aralık'ta tüketiciyle buluşacak telefonun da altın, gümüş ve roze altın renk sürümleri mevcut.

0,4 saniyede parmak izini algılayıp telefon kilidini açabilen biyometrik sensörü, 57 kademeden oluşan alüminyum kasa imalat süreci ve üstün ekran teknolojisiyle vivo'nun 'premium' marka olmak hedefinde kararlı olduğu görülüyor. Yakın zamanda küresel çapta faaliyet göstermeyi düşünmeyen üretici, Çin pazarında ayakta kalmayı öncelikli hedefi olarak görüyor.



Eklenme tarihi: 30.11.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler