Uygun fiyatlı iPhone ile bu sene tanışabiliriz

Uygun fiyatlı iPhone ile bu sene tanışabiliriz

Akıllı telefonların belki de en meşhuru iPhone için 2013 senesi itibari ile dedikodular da ortalıkta dolaşmaya başladı. Özellikle tasarımda bir değişiklik olacak mı, ekran boyutu nasıl değişecek, iOS 7 ile beraber ne gibi yenilikler gelecek sorularının yanı sıra şu aralar en çok konuşulan konu ise uygun fiyatlı iPhone.


Bu dedikodunun bu sene gerçeğe dönüşeceği iddiası ise Wall Street Journal gazetesinden geliyor. Uzmanlar tarafından yapılan analizler de aslında Apple’ın bu stratejiyi uygulaması gerektiği yönünde. Akıllı telefon pazarındaki en büyük rakibi Samsung’un sadece geçen sene birçok farklı cihaz çıkarttığı düşünülürse Apple’ın bu rekabetteki yerini korumak adına marka ürün sıfatını korumaktan daha fazla bir şeyler yapması gerektiği de ortada.

Steve Jobs’un ölümü ile aslında Apple’ın uyguladığı üretim politikası da değişmişti. Bunun en güzel örneği ise iPad mini. Tim Cook ile başlayan bu dönenim gelişmesi ile iddianın doğruluk oranı da artıyor. Yapısı itibarı ile pahalı bir ürün olarak görünen iPhone 5’in aksine, hem donanım hem de kullanılan malzemeler de yapılacak değişiklerle üretilecek uygun fiyatlı bir iPhone modeliyle karşılaşmamız bu sene içerisinde bizim için sürpriz olmayacağı kesin.



Eklenme tarihi: 9.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler