UNIQLO WAKE UP iOS ve Android uygulaması ile güne farklı başlayın

UNIQLO WAKE UP iOS ve Android uygulaması ile güne farklı başlayın

Cep telefonlarının yayılmaya başladığı günden bu yana çalar saatlerde artık bizi uyandırma görevini telefonlara bırakmaya başlamıştı. Farklı fonksiyonları ile alarm görevi de telefonlar için vazgeçilmez bir fonksiyon olarak hayatımızdaki yerini böylece almış oldu. Akıllı telefonlarla birlikte daha fazla seçenek sunulurken UNIQLO WAKE UP uygulaması da alarmlar arasında farklılaşarak sizi uyandıran bir uygulama.


Uygulama sizi o gün bulunduğunuz konumun hava durumunu İnternet üzerinden alıp, size bunu bildirerek uyandırıyor. Böylece güne Japonyalı bir kızın “ Good morning, its seven o’clock, today is Sunday, its a sunny day” gibi bir sesle uyanıyorsunuz. Alarmlar, saat, hava durumu ve günlerde farklı şekilde çalarken bu sese bir de duruma uygun fon müziği eşlik ediyor.

Telefonlarımızın en çok kullandığımız fonksiyonunu siz de bu şekilde kullanmak ve her güne farklı bir şekilde bu güzel sesle uyanmak isterseniz aşağıdaki adresten hem iOS hem de Android için geliştirilen bu uygulamayı ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 11.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler