Uğur İletişim Altın SIM Kart Altın sponsoru

Uğur İletişim Altın SIM Kart Altın sponsoru

Bu yıl 10. yaşını kutlayan ve Avea’nın en büyük çözüm ortağı olan Uğur İletişim, Altın SIM Kart organizasyonunda Altın Sponsor oldu. Altın SIM Kart yarışmasına hem halk tarafından hem de firmalar tarafından yoğun bir ilgi gösteriliyor.
Uğur İletişim
Uğur İletişim hakkında
Uğur İletişim 35 mağazasında cep telefonu ve aksesuarları olarak Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Motorola, BenQ- Siemens, Philips, Asus, Blackberry, General Mobile ve Toshiba gibi önemli markaların ürünlerinin satışını yapmaktadır. Bunun yanı sıra Avea’nın tüm abonelik işlemleri, kontör satışı, hat satış ve satış sonrası işlemler gibi hizmetleri de mağazalarında Avea abonelerine sunan Uğur İletişim’in yıl sonu hedefi mağaza sayısını 40’a çıkarmak.

Oylamaya katıl, en iyiyi seç


Mobilize Bilgi
Altın SIM Kart Ödülleri: Bu yıl birincisi düzenlenecek olan, Cep Telefonları, Operatörler ve Mobil Teknoloji ana kategorilerinde yer alan ürünler içerisinden en iyi olanların seçildiği bir yarışmadır. Oylamaya katılanlara çekilişle birbirinden değerli hediyeler verilecek. Oylama sonuçları 10 Ekim’de CeBIT Eurasia Bilişim fuarında yapılacak özel ödül töreninde açıklanacak. Altın SiM Kart sitesine ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 10.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler