Ucuz iPhone iddiaları artıyor

Ucuz iPhone iddiaları artıyor

2013 yılına girilmesiyle birlikte firmaların nasıl bir yol çizeceği merak edilirken bunlar arasında tabii ki teknoloji devi Apple her zaman ön plana çıkıyor. Gizlilik politikasını birçok firmadan çok daha iyi uygulayan Apple hakkın durum böyle olunca Analistler’de farklı parametreleri değerlendirerek belli tahminlerde bulunuyorlar.


İsabetli tahminleri ile ün yapan KGI Securities analisti Minh-Chi Kuo’da 2013 yılında Apple’ın nelerle karşımıza çıkabileceği hakkındaki görüşlerini basınla paylaştı. Birçok analistin tahminlerinde yer alan iPhone 5S’in üçüncü çeyrekte çıkacağını da sözlerinde belirten Kuo’nun dikkat çeken analizi ise ucuz iPhone olarak sürekli haberlere konu olan plastik kasaya sahip yeni bir iPhone telefonla yine üçüncü çeyrekte tanışacağımızı belirtmesi. İddiasında farklı renk seçenekleriyle sunulacak yeni telefonun, 130 gr ağırlığında olacağı ve 8.2 mm kalınlığında bir tasarımla çıkacağı da yer alıyor.

Apple’ın diğer ürünleriyle ilgili de bir yol haritası tahmininde bulunan Kuo’nun Apple için hazırladığı takvimi aşağıdaki resimden inceleyebilirsiniz. Minh-Chi Kuo’nun daha önceki tahminlerinde isabetli sonuçlar elde etmesi ve diğer analistlerin de sürekli ucuz bir iPhone telefondan bahsetmesi tüm herkesi meraklandırıyor. Apple tarafından aksini iddia eden bir açıklama da yapılmaması bu merakı günden günde artırıyor.



Eklenme tarihi: 17.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler