Ücretsiz SMS gönderme

Ücretsiz SMS gönderme

SMS kullanımının yaygın olduğu ülkemizde özellikle gençlerin yoğun ilgi göstereceği düşünülen ücretsiz SMS gönderme servisi Yublu.com kullanıma açıldı. Site üzerinden kolay bir şekilde istediğiniz kişiye SMS gönderebiliyorsunuz.

SMS’ler reklam eklenerek gönderiliyor
SMS içeriği 100 karakterden oluşuyor. Mesajın başına da isminizi yazabiliyorsunuz. Karşı tarafa gönderilen kısa mesajın kimden satırında Yublu görünüyor. Türkiye’deki tüm operatörlere ve yurt dışından bir çok operatörlere mesaj gönderilebiliyor. Gönderdiğiniz kısa mesajın 115 karakter ile (15 karakter isim, 100 karakter mesaj) sınırlı olmasının nedeni kalan kısmın reklam içeriğinin yer almasından kaynaklanıyor. Her mesajınızda farklı bir reklam içeriği gönderiliyor.

Ara sıra mesaj atanlar kullanır
0.facebook.com olmasaydı geçler tarafından bu servise gösterilen ilgi yoğun olabilirdi. Fakat genellikle hattında kredi olmayan öğrenciler, cep telefonlarından ücretsiz olarak 0.facebook.com’a girip birbirleri ile mesajlaşıyorlar. Yublu.com sitesine cep telefonundan ücretsiz girilemiyor, bu nedenle cep telefonundan kullanmak için bir internet bağlantısına ihtiyaç var. Servisi kısa mesaj paketi olmayan ara sıra mesaj atan kişiler kullanabilirler.



Eklenme tarihi: 3.02.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler