Ücretsiz N-Gage Fifa 2008 oyunu

Ücretsiz N-Gage Fifa 2008 oyunu

Nokia N-Gage FIFA 2008 oyununun lisansını ücretisz olarak sunuyor. N-Gage uygulamasını uyumlu Nokia Nseries cihazına yükleyerek, 10€ değerindeki EA Sports futbol oyunun tam sürümünün ücretsiz lisansına sahip olacaksınız. Kampanyada kişi sınırlaması olduğundan dolayı acele etmeniz gerekiyor.
Nokia N81 8GB
EA Sports FIFA 2008
Oyunu indirmek, oyunu destekleyen telefonları görmek ve ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız. Oyun ücretsizdir, fakat GPRS bağlantısı gerçekleştirileceğinden internet ücretini vermek durumunda kalabilirsiniz. Ayarlarınızın eksiksiz ve yapılı olduğundan emin olunuz. Telefonunuzun GPRS ayarlarını yapmak için tıklayınız.

Mobilize Bilgi
N-Gage hakkında:Nokia Nseries ve diğer S60 3. sürüm cihazları ile uyumlu mobil oyunlar için oluşturulan N-Gage platformu sayesinde kullanıcılar, Nokia’nın mobil oyun topluluğu N-Gage Arena’ya bağlanmanın yanı sıra, kaliteli mobil oyunlara kolaylıkla ulaşarak oyun satın alabiliyor, oynayabiliyor ve yönetebiliyor. Nokia, geniş bir oyun portföyü sunmak için dünyanın önde gelen firmaları ile işbirliği yapıyor.



Eklenme tarihi: 12.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler