Üç hat birden kullananlar 3 milyonu geçti

Üç hat birden kullananlar 3 milyonu geçti

Türkiye’nin kentsel alanında yaşayan, ekonomik olarak aktif ve çalışan nüfusun yaşam biçimleri, ürün kullanım alışkanlıkları, ürün markalarını tanıma düzeyleri, marka tercihleri ve yakın gelecekte ürün ve hizmet satın alma eğilimlerinin anlaşılması ve ölçülmesi amacıyla gerçekleştirilen Teknoloji Omnibus Araştırması, çarpıcı sonuçlar ortaya koyuyor. Samsung SGH-U600 Black Gold

Turkcell ilk sırada
Araştırma kapsamında görüşülen kişilerin % 43,2’si operatörler arasından Turkcell’den hizmet aldığını belirtirken, ardından % 19,9 ile Vodafone ikinci sırada, üçüncü sırada ise % 13,9 ile Avea yer aldı. Ayrıca çift operatörden hizmet alan kişilerin dağılımında ise; Turkcell ve Vodafone kullananların oranı % 8,6, Turkcell ve Avea kullananların oranı % 5,9, Vodafone ve Avea kullananların oranı % 3,3 olurken, her üç operatörden de hizmet alanların oranı % 5.3 olarak yanıtlandı.

Mobilize Bilgi
Cep telefonunuzun sağlığınıza verdiği zararı en aza indirmek için telefon görüşmelerinizi mümkün olduğu kadar kısa tutun. Bu şekilde beyninize uygulanan radyasyon miktarı ve süresi azalacaktır. Eğer mümkünse kısa mesaj göndermeyi tercih ediniz.



Eklenme tarihi: 26.11.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler