Twitter ve Vine için video süresi 140 saniyeye çıkıyor

Twitter ve Vine için video süresi 140 saniyeye çıkıyor

Twitter mikro blog platformunda normal kullanıcılar için 30 saniye, popüler video paylaşım ağı Vine içinse 6 saniye olan video süre sınırı uzatılıyor. Bugün konuyla ilgili bir basın açıklamayı yayımlayan San Francisco merkezli internet şirketi, Twitter ve Vine için yeni video süre sınırının 140 snaiye olduğunu duyurdu.

Yalnızca süresi uzatmakla kalmayıp ayrı bir video izleme ekranı oluşturan Twitter, şuan için Android, iOS ve internet sürümleri için kullanılabilir olan tam ekran video izleme ekranıyla Youtube'ye benzer şekilde video tavsiyelerinde bulunacak. Sosyal medya hizmetinin video içerik bölümünü zenginleştirmek adına yapılmış büyük bir hamle olan bu değişikliklerin önümüzdeki saatlerde tüm Twitter kullanıcılarına ulaşması bekleniyor.

6 saniyelik videolardan oluşan video paylaşım platformu Vine de değişimden etkilenecek. Bazı Vine kullanıcıları üzerinden 140 saniye video sınırı uygulamasını test etmeye başlayan Twitter'in bu servisinde de ilerleyen günlerde tüm kullanıcıları kapsayacak şekilde değişlikliğe gideceği ifade ediliyor.

Twitter'deki bazı yayıncıların hala 10 dakikaya kadar video paylaşmayı sürdüreceğini hatırlatan firma yetkilileri, Android ve iOS'tan sonra Windows Phone ve Mac kullanıcılarının da yakın zamanda bu yeniliklere kavuşacağını ekledi.




Eklenme tarihi: 21.06.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler