Türkiye Finans SMS Bankacılığı

Türkiye Finans SMS Bankacılığı

Türkiye Finans bir ilke daha imza atarak SMS’le güvenli para transferi hizmetini müşterilerinin hizmetine sunuyor. Türkiye Finans müşterileri, elektronik imza hizmetini sunan tüm GSM operatörleri üzerinden kısa mesaj servisini kullanarak güvenli bir şekilde para transferi işlemi gerçekleştirebilecek.

Samsung SGH-B520Mobil İmza üzerinden
Mobil İmza uygulamasını SMS altyapısıyla birleştiren Türkiye Finans, SMS Şubesi’nden para transfer işlemlerini Turkcell Mobil İmza ya da Avea Mobil İmza ile kolayca gerçekleştirebilecek. Türkiye Finans internet şubesi müşterileri, daha önce tanımladıkları alıcılara 7 gün 24 saat SMS yolu ile para transferi yapabilecek.

Tüm bilgiler cepte
Türkiye Finans SMS Şubesi’nden hesap ve kredi kartı bilgileri günün her saati sadece bir SMS gönderilerek öğrenilebiliyor. Türkiye Finans müşterileri cep telefonlarından Türkiye Finans’a ait 0532 444 2 444 numarasına kısa mesaj göndererek hesap bakiyesi, kredi kartı ekstre borcu, dönem içi harcama ve son ödeme tarihi, üye işyeri pos bloke, döviz kuru bilgilerine 7 gün 24 saat ulaşılabiliyor.

Sadece mesaj ücreti
Türkiye Finans müşterileri SMS Bankacılığı hizmetlerinden GSM operatörünün SMS tarifesi dışında herhangi bir ücret ödemeden yararlanabilecek. Türkiye Finans SMS Bankacılığı hizmetleri için kullanılan cep telefonunun banka sisteminde kayıtlı olması yeterli. Telefonu banka sisteminde kayıtlı olmayan müşteriler de 444 2 444 numaralı Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak kayıt yaptırabiliyorlar.



Eklenme tarihi: 11.09.2008

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler