Turkcell'lilere özel kış kampanyaları

Turkcell'lilere özel kış kampanyaları

Turkcell’liler sadece Turkcell kalitesi ve uygun tarifeleriyle konuşmuyor, aynı zamanda bir çok diğer markada da Turkcell’li olmanın avantajını yaşıyor. Ulusoy, Bimeks ve World’den indirimler ve fırsatlar Turkcell’lileri bekliyor.

LG GM735Kampanyaya nasıl katılacağım?
Hangi marka faydasından yararlanmak istiyorsanız. Marka adı’nı 8815’e kısa mesaj göndererek kampanya şifresini aldıktan sonra o şifreyi ve telefon numaranızı satış yetkilisine ileterek kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kampanya kapsamında 8815’e gönderilen şifre SMS’leri 1SMS / 2 kontör olarak ücretlendirilmektedir. Detaylı bilgi için haberin alt kısmındaki yazıyı okuyunuz.

Bimeks
Bimeks’den Turkcell’lilere özel %20 indirim çekinden yararlanmak için BIMEKS yazıp 8815’e gönderip, kampanyadaki şifrenizle yararlanabilirsiniz.

Kampanyaya dahil olan ürünlerde, satın alınan ürün tutarının %20’si tutarında, indirim çeki hediye edilmektedir. Hediye çeki, alışveriş tarihinden bir gün sonra geçerlidir. Kazanılan hediye çeki, çek tutarının en az iki katı tutarındaki alışverişlerde, başka kampanyalar ile birleştirilmeden kullanılabilir. Hediye çekinde yazılı tutarın tamamı tek bir faturada ve en geç 31 Mart 2010 tarihine kadar kullanılabilir.
Not: Kampanya 28 Şubat 2010’a kadar geçerlidir ve ve atılan SMS'ler 2 Kontör olarak ücretlendirilir.

Ulusoy
Ulusoy’dan Turkcell’lilere özel %15 ekstra indiriminden yararlanmak için ULUSOY yazıp 8815’e gönderin, gelen şifreyi ödeme/rezervanyonlarda anında kullanın.

Ulusoy kampanyası Ulaştırma Bakanlığı’nın ve Otobüs İşletmeleri Birliği’nin fiyat sınırlaması uygulaması yapmadığı tüm hatlarda geçerlidir.
Not: Kampanya 28 Şubat 2010’a kadar geçerlidir ve ve atılan SMS'ler 2 Kontör olarak ücretlendirilir.

World
World’den 100 TL giyim alışverişine Turkcell’lilere özel 10 TL Worldpuan. Yararlanmak için TURKCELL boşluk kartın son 6 hanesini yazıp, 2313’e göndermeniz yeterli.

Giyim, ayakkabı, çok katlı mağaza ve takı/aksesuar sektörlerindeki World Üye işyerlerinden Yapı Kredi kartları ile yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Vakıfbank Worldcard için 3118’e gönderilmesi gerekmektedir.Kampanyadan müşteri bazında 1 kez yararlanılabilir. Kampanyaya Worldcard, Play Kart, Adios Kart ve Crystal Club kartları dahildir.
Not: Kampanya 28 Şubat 2010’a kadar geçerlidir ve ve atılan SMS'ler 2 Kontör olarak ücretlendirilir.



Eklenme tarihi: 4.02.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler