Turkcell’lilere İspark’lar ücretsiz

Turkcell’lilere İspark’lar ücretsiz

Turkcell, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı anlaşma kapsamında Turkcell Platinum aboneleri ayda 5 kez İspark noktalarından ücretsiz faydalanabilecek. Bu avantajdan yararlanmak için kampanyaya katılım mesajı göndermeniz gerekiyor.

Plakanızı boşluk bırakmadan yazın
Ücretsiz otopark hizmetinden yararlanmak isteyen Turkcell Platinum aboneleri, ISPARK yazıp boşluk bıraktıktan sonra, plakalarını aralarında boşluk bırakmadan yazarak 2222’ye kısa mesaj göndermeleri gerekiyor.

Örnek: ISPARK 34SNM10

Platinum üyeleri ayrıca deniz taksi hizmetinden %50 indirim ve Havaş’la havaalanına ücretsiz ulaşım imkanına da sahip. Turkcell Platinum üyesi olduğunuzda seçkin markalarda bir çok indirime de sahip oluyorsunuz.

Platinum paketler:
Platinum için iki ayrı tarifeden birini seçmeniz gerekiyor. Bunlardan biri ayda 149 TL karşılığında 5.000 dakika şebeke içi, 2.000 dakika diğer yönlere, 2.000 SMS ve aylık 4 GB internet paketinden oluşuyor.

Platinum Plus
Diğer pakette ise aylık 199 TL karşılığında 5.000 dakika şebeke içi, 2.000 dakika diğer yönlere, 60 dakika yurtdışını arama, 25 dakika yurtdışında aranma ve 25 dakika yurtdışından arama ile 2.500 SMS ve aylık 4 GB internet paketinden oluşuyor.



Eklenme tarihi: 27.05.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler